vrijwilligers gezocht voor vakanties voor mensen met beperking

Van 22 tot en met 29 juli viert een groep volwassenen met uiteenlopende beperkingen vakantie in Haarle. Van 5 tot 12 augustus en van 12 tot 19 augustus is een groep mensen met een lichamelijke of meervoudige beperkingen in De Lutte op vakantie. Onder leiding van een vrijwilligersteam ondernemen zij allerlei activiteiten. Winkelen, zwemmen, een excursie of een mooie wandeling. Aan de hand van de wensen van de deelnemers wordt ter plekke het programma samengesteld.

De hoeveelheid begeleiding varieert van één vrijwilliger per deelnemer tot één op drie, afhankelijk van wat de deelnemers nodig hebben. Als vrijwilliger zorg je er allereerst voor dat de deelnemers het naar hun zin hebben. Je begeleidt hen bij activiteiten en excursies. Daarnaast draai je mee in de dagelijkse verzorging, zoals wassen, aankleden en hulp bij toiletgang en eten en drinken. Met elkaar ben je tevens verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, zoals vervoer, koken en huishoudelijke taken. De leiding is in handen van een reisleider en verpleegkundige. Als vrijwilliger sta je er dus nooit alleen voor.

Ervaring in de zorg is niet nodig, wel ben je enthousiast en minimaal 17 jaar. Interesse? Vrijwilligers kunnen voor meer informatie kijken op staging2.wielewaal.nl/vrijwilligers of bellen met 088 122 44 00.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.