voor tiende keer religieuze markt in lettele

De religieuze markt, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de kerk en de geloofsgemeenschap in Lettele, wordt door de Stichting Vrienden van de Heilige Nicolaas te Lettele georganiseerd. Op deze markt worden allerlei (tweedehands) religieuze artikelen te koop aangeboden.

Tijdens de markt is er een iconententoonstelling en kun je een iconenschilder aan het werk zien. Ook zijn er iconen te koop. Een mooie gelegenheid om de mooie kerk van Lettele te komen bekijken en gezellig een kopje koffie te komen drinken.

Heb je zelf religieuze artikelen die je niet meer gebruikt? Dan komen leden van de stichting die graag bij je ophalen. Neem daarvoor contact op met een van de volgende personen: Ben van Oldeniel (0570-551340) Bathmenseweg 19 te Lettele of Victor Munster (06-25067603) Oerdijk 18 te Lettele. Je mag ze natuurlijk ook brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.