video pokemon jager gevaar in raalter verkeer

Het voorval speelde zich af op de kruising van Almelosestraat met de Kanaalstraat Oostzijde in Raalte. Daar stak een rode auto vanuit de Kanaalstraat pardoes de kruising over terwijl een andere automobilist op de Almelosestraat naderde en linksaf wilde slaan.

Telefoon in de hand
Wat bleek? In de rode auto zaten drie of vier jonge mannen met allemaal hun telefoon in de hand. Ook de bestuurder. “Waarschijnlijk druk met Pokémonnen”, aldus de andere bestuurder, die in de ankers moest terwijl hij voorrang had. Hij heeft er beelden van, gemaakt door zijn dashcam. “Het bewijs dat het volk met de telefoon in de hand totaal niet oplet.”

De rode auto reed vervolgens overigens door en ging verderop de weg bij de brandweer in. Niet echt een gangbare weg, dus daar zou wel een Pokémon hebben gelopen.

Ten koste van veiligheid
“Ik vind het goed dat het volk naar buiten trekt om een spel te spelen hoor. En ik vind het best grappig om te zien hoe al die lui die met de mobieltjes ‘rond kijken’, maar het moet niet ten koste gaan van de veiligheid”, zo stelt de maker van onderstaande beelden.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/QdSKt1XZdvw”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.