vernieuwd trefpunt in laag zuthem is klaar

Dick van Munster, bestuurslid bij het Trefpunt, is blij met het eindresultaat. “Het gebouw was enorm gedateerd en eigenlijk niet meer interessant om te gebruiken. Met steun van de gemeente Raalte en het plaatselijk belang hebben we deze grondige renovatie gerealiseerd. Door inzet van veel vrijwilligers hebben we bovendien veel euro’s bespaard. Ook is de saamhorigheid in het dorp versterkt door alle hulp en bijdragen.”

Pleisterplaats
Het Trefpunt is het centrum van Laag Zuthem. Nagenoeg alle activiteiten vinden er plaats. Het gebouw herbergt een winkel, een café, de toneelvereniging, een bejaardensoos, een schietvereniging en op zondag is er kerk. Ook de evenementencommissie en de Oranjevereniging maken gebruik van het Trefpunt. Van Munster: “Laag Zuthem kan hier weer jaren mee vooruit. In de toekomst willen we ook nog een pleisterplaats creëren voor passanten.”

Volgens Arjan Schutte van Mensink Bouwbedrijf was de samenwerking rondom de renovatie van het Trefpunt uniek. “Het is mooi om te zien hoe iedereen in Laag Zuthem in actie is gekomen om dit project tot een succes te maken. Wekelijks stonden de vrijwilligers op zaterdag te trappelen om hun bijdrage te leveren. Namens Mensink Bouwbedrijf wensen we alle bewoners van Laag Zuthem en omstreken veel plezier met het vernieuwde buurthuis.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.