van hijum ontvangt eerste nieuwe ommer bissing magazine

Het magazine werd maandagmiddag overhandigd aan gedeputeerde Eddy van Hyum, dat gebeurde voor het provinciehuis in Zwolle.

De organisatie achter de Ommer Bissingh wil graag een groter gebied bedienen. “Daarmee willen we ondernemers uit de regio een platform geven om makkelijker de toeristen en lokale dagjesmensen te bereiken. En daarbij ook laten zien wat onze mooie regio allemaal te bieden heeft”, aldus Stichting Ommer Bissingh Evenementen.

De Bissingh is een groot evenement en trekt veel bezoekers van buiten de provincie, daarmee voldoet de Bissingh aan de criteria voor de subsidie.

Woensdag komt de provincie met een nieuwe nota voor de grote evenementen. In september wordt dan besloten of de Bissingh daar ook onderdeel van uitmaakt.

Stöppelhaene
Overigens is die nota een jaar vertraagd. Om die reden hebben festivals als Ribs&Blues en Stöppelhaene in Raalte er een jaar langer van geprofiteerd. Zij werden onder de vorige nota voor drie jaar lang financieel ondersteund om de regio vooral buiten Overijssel in de markt te zetten. Die drie jaar zijn vier jaar geworden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.