turken roepen op naar consulaat deventer te gaan

Een van de Sallandse Turken vermoedt dat de staatsgreep alles te maken heeft met de geestelijk leider Gulen, de opponent van Erdogan, die in de VS woont, maar achter de schermen nog op veel plekken aan de touwtjes trekt en nog altijd veel macht heeft.

Onze Turkse zegsman volgt de Turkse media en krijgt ook info van kennissen in het land. Hij laat weten dat er soldaten met soldaten vechten, maar ook dat er veel mensen de straat op zijn gegaan om de militaire coupe-plegers terug te dringen.

Veel Sallandse Turken staan op het punt naar hun ’thuisland’ op vakantie te gaan. Ze hebben uiteraard op dit moment grote twijfel of ze dat wel moeten doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.