toch nog goede nachtrust door paracetamol politie in raalte

“Wij willen de vriendelijke politieman die ons gezin afgelopen avond heeft geholpen nog bedanken”, schreef de moeder van het gezin woensdag op de Facebookpagina van de politie Raalte. Een agent had er namelijk voor gezorgd dat haar zoontje, die ’s avonds ziek werd, toch nog lekker kon slapen.

“Nergens in het hotel was een paracetamol voor onze kleine man”, vertelt de moeder. Hopend dat er ’s avonds laat nog ergens een tankstation open was ging het gezin in de auto op pad. Maar in eerste instantie zonder succes.

Politie
Door heen en weer te rijden leek het gezin wellicht verdacht of verdwaald. In ieder geval bleek het genoeg voor een politieagent om de auto te stoppen en te vragen wat er aan de hand was. “Ik zei al tegen mijn man: als de politie me stopt, vraag ik hem om een paracetamol. En gelukkig hoort een paracetamol bij het uniform van deze agent. Hij zei met een vriendelijke lach: ik heb er standaard altijd wat bij me. Wij blij en ons zoontje ook. Hij heeft die nacht lekker door kunnen slapen en wij ook. De volgende dag was hij nog wel ziek, maar wij in ieder geval blij dat ie een goede nachtrust heeft gehad.”

“Onze kinderen hebben gezien hoe de politie heeft laten zien, dat de politie je vriend is in nood”, aldus de moeder. “Bij deze nogmaals bedankt. Het is een klein verhaal, vast niet zo ingrijpend als andere incidenten die de politie meemaakt, maar wij vinden het fijn dat we geholpen zijn door die vriendelijke politie man van de politie Raalte. Bedankt!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.