Home / archiefcentraal / thuishaven pec zwolle omgedoopt tot mac3park stadion

thuishaven pec zwolle omgedoopt tot mac3park stadion

Het vastgoedbedrijf MAC³PARK, met vestigingen in Almere, Emmeloord, Lelystad en Dronten is als nieuwe naamgever van het stadion de opvolger van de regio IJsseldelta, die de afgelopen vier jaar als stadionnaam fungeerde.

Beide partijen zijn blij met de samenwerking. Namens PEC Zwolle reageert commercieel directeur Joost Broerse: “De naamsverandering van het stadion helpt de club om onze financiële doelstellingen te bereiken. Ook is het mooi dat we via MAC³PARK nog meer voet aan wal krijgen in de provincie Flevoland. Uit recent onderzoek bleek dat juist in die regio nog veel groeipotentie voor PEC Zwolle ligt.”

Directeur Meine Breemhaar laat in een reactie weten: “Door deze samenwerking wensen wij MAC³PARK ook buiten Flevoland nog meer bekendheid te geven. Voor deze vorm van sponsoring hebben we gekozen, omdat we al jaren warme gevoelens koesteren voor de club en omdat de ambities van PEC Zwolle, goed aansluiten bij onze eigen ambities.”

De eerste competitiewedstrijd die in het MAC³PARK stadion gespeeld wordt, vindt plaats op zaterdag 13 augustus. Om 20.45 uur is promovendus Sparta Rotterdam de tegenstander.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.