tennistoernooi welsum ondanks slecht weer toch succesvol

Deze keer werd het toernooi gekenmerkt door forse buien met veel regen en zelfs hier en daar een klap onweer. En toch heeft het toernooi doorgang kunnen vinden dankzij de prima kwaliteit van de banen en de flexibiliteit van de deelnemers.

Het toernooi was ook dit jaar weer open voor de categorieën 4 tot en met 8. Zeker in de categorie 4 werden spectaculaire partijen gespeeld, maar natuurlijk was ook in de categorie 8 het plezier en de sportiviteit volop aanwezig.

De toernooicommissie had de organisatie weer goed in de hand bleek uit de positieve reacties van de deelnemers. Op zondag werd het toernooi afgesloten met mooie finalepartijen en een gezellige prijsuitreiking en verloting.

Het eerstvolgende evenement op het gezellige tennispark in Welsum is het Welsum Zandhap Beachtennis Toernooi op 9 juli.

Meer informatie over de vereniging, de activiteiten en een inschrijfformulier is te vinden op staging2.tenniswelsum.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.