teamsport raalte steekt ultra survival runteam in het nieuw

De Ultra Survival Run is een initiatief van de Survivalbond Nederland vanwege het 25 jaar bestaan van de bond. De run start vrijdag 8 juli om 11.00 uur in Leeuwarden en eindigt zondagmiddag rond 17.30 uur in Beltrum. Deze route is in tien etappes verdeeld van elke 2,5 tot 3 uur lang en zullen te voet, per fiets, per step of per kajak volbracht moeten worden. Per etappe moeten er vier atleten per team lopen, waarvan minimaal één dame.

Het team bestaat uit de volgende atleten:

John Wiggerman: al jaren survivalatleet en drijvende kracht achter de survivalrun in Wesepe. Aanvoerde van het team, ervaren adventure racer en enorm gedreven.

Joost Roddeman: van jongs af aan al klimmend en klauterend door de survivalhindernissen in het trainingsbos en hierdoor een ervaren atleet.

Floris Dinkelman: eigenaar van FloFit en heeft als movementcoach veel ervaring opgedaan in het soepel en goed bewegen. Veel ervaring in het survivallen, omdat ook Floris van jongs af aan in de touwen hing.

Ruben Dinkelman: heeft net zoals Floris en Joost het survivallen met de paplepel ingegoten gekregen en is onlangs tweede geworden in het BSC (survivalruns met een afstand van 7 km).

Tom Wagemans: gedreven atleet met ervaring in het lopen van survivalruns en adventure races.

Lenneke van der Heide: veelzijdige dame met een enorme ervaring in vele sportdisciplines. Van triathlon tot klimmen en van fietsen tot survivallen, zij draait haar hand nergens voor om.

Lisette Holtkuile: vele jaren aan survivaltraining hebben er toe geleid dat zij nu een eigen buitensportbedrijf (Skills) heeft. Staat graag op een surfplank in het water, maar een beetje modder houd haar zeker niet tegen.

Al met al zit er in dit team een enorme berg aan ervaring en met verschillende kampions titels op naam van de verschillende atleten zijn wij klaar om deze grote uitdaging te overwinnen.

Naast deze atleten hebben wij nog een team van begeleiders, welke bestaat uit:

Herman Roddeman: vader van Joost en samen met John de initiatiefnemer van de survivalrun in Wesepe. Een enorm schat aan kennis op het gebied van fietsen en het onderhoud hieraan.

Jeroen Huijgens: huisarts in Wesepe en hierdoor dus ons medisch specialist. In zijn vrije tijd geniet Jeroen enorm van een survival- of obstacle run.

Bastiaan Flierman: ervaren survival atleet met ruime ervaring en heeft deelgenomen met de Ultra Survival Run van 2007.

Op de foto’s zijn te zien van links naar rechts:
Bastiaan Flierman, Jeroen Huijgens, Ruben Dinkelman, Floris Dinkelman, Lenneke van der Heide, Joost Roddeman, Lisette Holtkuile en Fleur Huijgens. Op de voorgrond van links naar rechts: John Wiggerman en Tom Wagemans

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.