t olde postkantoor in olst onder voorbehoud verkocht

Het monumentale pand midden in het centrum van Olst stond te koop met een vraagprijs van 235.000 euro. Welk uiteindelijke bedrag de gemeente en koper overeen zijn gekomen is niet bekend. De verkoop is nog onder voorbehoud, dus het wachten is alleen nog op goedkeuring voor de financiering.

Functie
Op basis van het bestemmingsplan zijn er verschillende functies in het gebouw mogelijk. Op de begane grond kunnen detailhandel, kantoren, dienstverlening en maatschappelijke functies worden gerealiseerd. Op de eerste en tweede verdieping bestaat de mogelijkheid te wonen.

De bouw van het pand dateert volgens Hannink Makelaars uit 1920. Vanaf 1974 deed het dienst als jongerencentrum. Eind 2014 kwamen die activiteiten in het pand ten einde en stond het pand leeg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.