t hart verloskunde uitgebreid met locatie in heino

Vanaf het Dorpsplein was de ballonnenboog al te zien in de kleuren van ’t Hart. De opening werd extra feestelijk door de aanwezigheid van een ballonnenclown, ijs en gebakjes. Ook werd de Joolz kinderwagen van de jubileumactie van ’t Hart in samenwerking met kraamzorgorganisatie Naviva overgedragen aan de winnares.

In de nieuwe locatie, waar ook het priklab van Heino huist, werden speciaal voor deze dag pretecho’s gemaakt. Enthousiast maakten de verloskundigen echo’s en zo konden de aanstaande vaders, moeders en hun meegekomen familie en vrienden de kleine vast bewonderen. De verloskundigen waren allemaal aanwezig dus er kon gemakkelijk een gesprekje met hen worden aangeknoopt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.