startende ondernemers krijgen werkplek in raalte in ruil voor kennis

Een startende ondernemer zoals een fietsenmaker, meubelmaker of klusjesman loopt tegen hoge startkosten op als het gaat om een werkplaats en het investeren in apparaten. Die elementen heeft RIBW Groep Overijssel al in bezit bij werkstation De Hees in Raalte. In deze werkplaats werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Starters
RIBW GO biedt nu ook startende ondernemers de kans om in die werkplaats te starten. Om later – net als de cliënten – op eigen benen te staan met het eigen bedrijf. De ondernemers moeten in ruil daarvoor enkele cliënten laten meedraaien in het bedrijf zodat zij het vak leren.

Werkstation de Hees in Raalte is een uniek project op het gebied van arbeid en dagbesteding. RIBW Groep Overijssel, Carmel College, InteraktContour en VSO de Zonnehof werken hierin samen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.