spectaculair en ramvol programma bij pompdagen heino

Het complete programma staat nu natuurlijk op de site van de Pompdagen, maar wij geven je alvast een paar tips.

Woensdag
Op woensdag 17 augustus begin je om 20.00 uur uiteraard met de officiële opening bij Hof van Rakhorst. Aansluitend is daar live-muziek. Voor de liefhebber van de Nederlandse muziek moet je bij de Baron zijn. Onder andere John de Bever staat daar. Bekend van ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. 

Donderdag
Geniet deze donderdag van een modeshow en verschillende foodtrucks. Verder onder andere nog een hoedenparade, kinderdisco, paalzitpraatje en een historische optocht. ‘S avonds kun je overal terecht voor vette live muziek. Bij Kloostermanshof komt bijvoorbeeld voormalig ‘Wraak van Salland winnaar’ Tricklebolt.

Vrijdag
Kom ontbijten bij het Hof van Rakhorst, neem een kijkje bij de expositie in de kerk, kom kijken bij de finale van het paalzitten en doe mee aan de barbecue bij Buuffie’s. Voor de echte boeren is op vrijdag een mooi avondprogramma bij Markzicht. DJ’s bij De Baron en Buuffie’s, back to the ’70’s en ’80’s bij Oortwijn en The Heinoos bij Hof van Rakhorst. 

Zaterdag
Al vanaf 09.00 uur staat er een prachtige rommelmarkt klaar. Bij Oortwijn geniet van je een heerlijke beach party. ‘S avonds staat Heino vooral vol met DJ’s. Bij Markzicht wordt het keihard stampen met onder andere Neophyte. Om 22.30 uur wordt je in het weiland bij ECH Stratenweg verwacht voor spectaculair vuurwerk.

Zondag
Een random verzameling van activiteiten: DJ Sjors bij Oortwijn, Hazes imitator Robert Pauwels bij De Baron, afterparty met ‘Diss nie Okay’ bij Hof van Rakhorst, Buuffie’s huisband bij uiteraard Buuffie’s, pompbuffet bij Oortwijn en de afsluiting van de Pompdagen bij Hof van Rakhorst. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.