smaek in t park presenteert foodtrucks uit de regio

Met dit jaar deelname van:

I Vicini (de buren) uit Wilp is een initiatief van (jawel) buurmannen Derk-Jan en Geert-Jan.Een kleine jaar geleden begonnen als hobby, maar inmiddels voor Derk-Jan werk met onder meer een vaste dag bij FoodDock in Deventer. Vanuit de klassiek ogende Piaggio Ape worden verse pizza’s op ambachtelijke wijze gebakken in de houtgestookte oven.

Charlie’s Churros
(Emmen) heeft zich gespecialiseerd in het bereiden van churros, een heerlijk zoet Spaans deegproduct. Zeer populair in de landen rond de Middellandse Zee, en nu ook tijdens ‘Smaek in ’t Park’ te verkrijgen. De churros worden bereid met biologische bloem en gebakken in arachideolie, warm opgediend en geserveerd met kaneel of poedersuiker, chocolade of karamelsaus. Geen fan van zoet? Charlie zorgt ook voor een hartige variant!

Barista Jan, de man die koffie zetten kan! En dat hebben we vorig jaar geweten, gezien de grote rij iedere keer voor zijn koffietruck. VanJan (Raalte) schenkt in zijn gerestaureerde Volkswagen pickup uit 1972 Manetti koffie van lekkere en eerlijke bio-bonen. Ook serveert hij happas: taart en koek waar je je vingers bij aflikt! 

Het Vleeshuys (Zwolle) is de mobiele keuken van het populaire restaurant Het weeshuys in de Assendorperstraat in Zwolle. Kwaliteit zoals je gewend bent van Het Weeshuys, maar dit keer op wielen! Ouderwetsch lekkere gerechten voor de vleesliefhebbers, zoals broodjes Pulled Pork en spareribs.

Uiteraard mag deelname uit Wijhe niet ontbreken. Jaap Doorgeest van Salland Catering zorgt voor een smakelijke gevulde bol met vlees en de klassieke Amerikaanse hotdog.
Tot slot maakt Lisa Pol van cateringbedrijf Jantjes Lief heerlijke, verfrissende smoothies van vers fruit.

Festivalinformatie
Datum:        zondag 4 september 2016 (tijdens de Wiejese Diekdaegen)
Tijd:            13.00-18.00 uur
Waar:          Wijhe, park Wijhezicht
Toegang:     gratis
                   (betaling drankjes met Diekdaegenmunten en betaling eten contant)
Meer info:    staging2.diekdaegen.nl 
                  staging2.facebook.com/smaekintpark
                   @smaekintpark

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.