sallandse cdas brengen werkbezoek aan tweede kamer

Afgelopen november brachten de drie afdelingen een bezoek aan Europarlementariër Annie Schreijer – Pierik en dat smaakte naar meer. CDA Raalte bestuurslid Arno Kleine Staarman: “Met ongeveer 45 leden zijn we afgereisd naar Brussel, ditmaal mogen er maximaal 50 personen mee. Dat er groeiende interesse is voor deze werkbezoeken geeft nogmaals aan dat onze CDA afdelingen in Deventer, Olst – Wijhe en Raalte bruisen.” CDA Olst – Wijhe raadslid Lisanne Spanbroek vult hem aan: “Wij werken niet alleen samen op lokaal niveau, ook de contacten met Den Haag zijn goed. Deze laagdrempeligheid geldt niet alleen voor ons als bestuur en fractie maar voor alle leden en geïnteresseerden.”

Op het programma staat een introductie en lunch in het Tweede Kamergebouw gevolgd door een gesprek met CDA Tweede Kamerleden Erik Ronnes, Mustafa Amhaouch en Martijn van Helvert. Uiteraard onder voorbehoud van de Kameragenda en beschikbaarheid. Hierna volgt een rondleiding en zal onder andere vanaf de publiekstribune het werk van de volksvertegenwoordigers gevolgd kunnen worden.

De keuze voor deze Kamerleden komt voort uit zaken die lokaal in onze gemeenten spelen. Zo houdt Ronnes zich bezig met de opvang van vluchtelingen en statushouders en de nieuwe Omgevingswet, Amhaouch heeft glasvezel en regionale economie in zijn portefeuille en van Helvert is regionaal bekend met de N35 en Kruispunt Bos.

Leden en geïnteresseerden kunnen zich opgeven via cdaolstwijhe@gmail.com. De eigen bijdrage voor reiskosten en lunch bedraagt 10 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.