sallandglas viert succes en richt vizier op toekomst

Zaterdag was nog 3% nodig om de grens van 50% te bereiken. En hoewel die grens ruimschoots werd gehaald – uiteindelijk stond er 59,6% op de teller – was het nog best even spannend. Dat had te maken met provider Caiway, die op het laatste moment nog veel abonnementen door had te geven.

Toekomstplannen
Tijdens het heffen van het glas werden ook al plannen voor de toekomst besproken. Uiteraard de daadwerkelijke aanleg van het glasvezelnetwerk in Salland Noord, maar ook de verdere uitbreiding naar Salland Zuid en het Vechtdal.

En omdat het nu gaat gebeuren, de aanleg van glasvezel in het buitengebied, kan er ook gesproken worden over het verglazen van kleine industrieterreintjes zoals in Broekland en Luttenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.