salland zorgverzekeringen blijft hoofdsponsor sw4d

“De organisatie van een groot evenement zoals de Sallandse Wandelvierdaagse, is afhankelijk van sponsoren”, zegt Chris de Bont, voorzitter van de Sallandse Wandelvierdaagse (op de foto rechts). ”Wij zijn dan ook blij dat wij de komende drie jaar verzekerd zijn van het hoofdsponsorschap van Salland.” Het wandelevenement groeit nog jaarlijks en trekt inmiddels ruim 3500 mensen van binnen en buiten de regio.

Wandelen stimuleert saamhorigheid
Al eerder toonde onderzoek aan dat wandelen een positieve invloed heeft op de gezondheid van mensen. Voor Salland Zorgverzekeringen is dat een belangrijke reden om de Sallandse Wandelvierdaagse te steunen. “Eén van onze ambities is om, naast het bieden van een kwalitatief goede zorgverzekering, mensen te ondersteunen bij gezond gedrag”, zo vertelt Jos Peeters, directeur Commercie en Zorginkoop (op de foto links).

Enkele weken geleden bleek bovendien uit onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen naar de Nijmeegse Vierdaagse dat, naast bevordering van de gezondheid, de Vierdaagse ook bijdraagt aan saamhorigheid en een positief sentiment. Jos Peeters: “Deze saamhorigheid en verbinding zie je ook terug bij de Sallandse Wandelvierdaagse. Nog een reden waarom wij als regionale zorgverzekeraar ook de komende drie jaar de Sallandse Wandelvierdaagse blijven steunen!”

De Sallandse Wandelvierdaagse vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 21 oktober. Inschrijven kan via de website van de Sallandse Wandelvierdaagse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.