ruim 16 mille voor culturele projecten in salland

In de gemeente Raalte zijn vier initiatieven uitgekozen. Het gaat om de culturele inrichting van het Trefpunt in Laag Zuthem (5.000 euro), het UITfestival in Raalte (1.500), Stichting Beeldruimte voor de organisatie van het symposium ‘Erfgoed als bindmiddel’ in Heino (1.000) en Stichting Open Muziekestafette Heino (1.500).

In de gemeente Olst-Wijhe kunnen drie projecten rekenen op financiële steun. Dit zijn: stichting De Overijsselse Molen voor de bouw van een nieuwe website (4.875 euro), Historische Vereniging ’t Olster Erfgoed voor publicatie van ‘Bezetting, collaboratie, verzet Olst 1940-1945 (1.000) en stichting De Nicolaas Concerten voor de uitvoeringen in de concertreeks ‘Muziek dichterbij’ (1.500).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.