ruim 12 000 fans aanwezig bij open dag go ahead eagles

Fans van de club konden vandaag onder meer het stadion van grote hoogte bekijken. Dat gebeurde met behulp van een reusachtige kraan, waardoor supporters van zo’n 40 meter hoogte de vorig jaar vernieuwde Adelaarshorst zagen liggen.

Terwijl tientallen supporters meters de lucht in gingen, ging het handtekeningen en foto’s jagen op het stadionterrein gewoon door. De fans bezorgden de spelers van Go Ahead Eagles massaal spierpijn in de (glim)lachspieren en polsen. “Maar op een dag als vandaag geeft dat helemaal niks”, lachte Kenny Teijsse, die zich samen met Randy Wolters ontpopte tot een waar presentatieduo, zo valt te lezen op de clubsite. 

Nadat iedereen was uitgegeten, uitgeklommen, uitge(bubbel)voetbald en uitgekeken in en om het stadion, was het tijd om naar de tribunes te gaan. Om 16:45 uur startte daar de jaarlijkse spelerspresentatie. Deze kreeg een speciaal tintje dankzij de primeur van de nieuwe uittenues.

Sander Fischer en Kevin Brands droegen respectievelijk het tweede en derde tenue. Eerstgenoemde kon zijn shirt niet lang aanhouden, aangezien hij deze moest afstaan aan Hein Kieskamp. Hij won vorig seizoen tijdens de seizoenkaartmeter het allereerste uitshirt 2016/2017 uit handen van een Eagles-speler.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.