raalter bedrijf wint eerste zwols open cuptasting kampioenschap

In een gemoedelijke sfeer werd het kampioenschap koffie proeven gehouden in het theater van De Jonge Honden in Zwolle. Nederlands kampioen Frans van den Berg (tevens nummer 20 van het WK 2016 in Shanghai) gaf rond 18.00 uur het startsein voor de 35 enthousiaste koffieliefhebbers.

Twee personen van het Raalter bedrijf Liefveld Company Support hadden zich ingeschreven om deze koffie-proefwedstrijd mee te maken, waarvan er eentje doorstoomde tot de finale. Het was notabene theesommelier Liesbeth Bergstra die – met thee als haar specialiteit – de titel op haar naam wist te schrijven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.