raaltenaar moet tas afstaan onder bedreiging van vuurwapen

De man wilde rond 5.45 uur weg gaan, toen hij bij zijn auto door een (nog) onbekende man werd bedreigd. Hij moest een tas afgeven en daarna rende de man naar een kleine grijze auto die geparkeerd stond in de Elzenlaan. De dader stapte bij iemand in deze auto en daarna reden ze weg in de richting van de Westdorplaan.

De dader, een man, droeg een lichte broek, donkere bovenkleding en had zijn gezicht bedekt.

Onderzoek
De politie is meteen een onderzoek gestart. Agenten hebben in de omgeving gezocht en er is buurtonderzoek gedaan. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen.

Hebt u rond 5.45 uur in de omgeving van de Beukensingel de dader zien lopen? Zag u in de omgeving van de Westdorplaan een grijze auto met twee personen rijden? Of hebt u andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.