raalte start verkoop 22 kavels in deelplan de singel

Het gaat om 16 kavels bestemd voor vrijstaande woningen en 6 kavels voor halfvrijstaande woningen. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

Breed aanbod
In deelplan de Singel zijn vier woningen gerealiseerd. Vanuit de markt is er vraag naar kleinere en vooral minder diepe kavels. Daarom heeft het college van B&W besloten de verkaveling aan te passen.

Wethouder Wout Wagenmans: “Aan de voorzijde van de kavels aan de Schubertstraat wordt tien meter kavel vervangen door een groenstrook. Dit komt de ruimtelijke kwaliteit van het plan ten goede. Daarnaast zijn aan de Beethovenlaan 6 kavels voor halfvrijstaande woningen opgenomen. Deze woningen krijgen de uitstraling van één royale vrijstaande woning. Dit geeft stedenbouwkundig extra kwaliteit aan het plan.”

Inschrijven
De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 31 augustus 2016 inschrijven via het inschrijfformulier op staging2.franciscushof.nl. Inschrijven kan tot 15 september 2016.

Op woensdag 31 augustus 2016 organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor deze uitgifte. Geïnteresseerden zijn dan welkom om 19.30 uur in het Hoftheater in Raalte.

Meer informatie over de kavels is te vinden op staging2.franciscushof.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.