pvda wil provinciaal geld voor olst mooier aan de ijssel

Belangrijkste doel van ‘Olst mooier aan de IJssel’ is om het dorp beter te verbinden met de IJssel. Hiervoor is door een werkgroep van Plaatselijk Belang Olst een schetsplan ontwikkeld. Dit plan voorziet onder andere in de aanleg van recreatieve voorzieningen, een veiliger oversteek over de dijk en het verplaatsen van het parkeerterrein van het bedrijf Abott.

De PvdA Overijssel vindt een financiële impuls vanuit de provincie billijk. Dit mede in het licht van de langslepende sanering van het Olasfa terrein. De PvdA staten fractie komt dit najaar met een concreet voorstel voor financiële ondersteuning

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.