prima ronde op pitch and putt baan in lemele

Ook deze week werd er door vele spelers een goede ronde gelopen op de pitch en putt baan onder aan de Lemelerberg. Maar liefst zeven spelers behaalden meer dan 36 stableford punten en verlaagden hun hcp weer. Deze week was Lemelervelder Tonnie Reimink met 40 stableford de winnaar na een ronde van 54 slagen. Noël Shannon uit Laag Zuthem scoorde 39 stableford punten, met een ronde van 50 slagen. Vijf spelers speelden 38 stableford bij elkaar, Jan Nekkers uit Hellendoorn met een ronde van 53, Jan Hekman uit Ommen met een ronde 54, Gerard Schoot uit Heeten met een ronde van 60, Hans Timmerman uit Lemelerveld met een ronde van 64 en Raaltenaar Hans Strijkveen met een ronde van 52 slagen. Dit heeft tot gevolg dat Tonnie nu een hcp heeft van 4.0, Noël van min 1.3, Jan Nekkers van 1.2, Jan Hekman van 1.7, Gerard Schoot van 7.4 en Hans Timmerman van 12.2.

Het tussen klassement stableford is als volgt. Freddie Dijk uit Giethmen heeft nog steeds de kop positie met 98 punten, Jan Hekman uit Ommen staat tweede met 86 punten en Hans Strijkveen uit Raalte staat derde met 77 punten.

Voor het strokeplay klassement waren de tien punten deze week voor Noël Shannon met een ronde van vier onder par, waarbij Noël op hole vijf een hole in one sloeg. Hans Strijkveen scoorde zoals altijd weer een goede ronde met twee onder par. Jan van der Vinne en Jan Nekkers liepen een ronde van één onder par. Jan Hekman en Tonnie Reimink liepen een rondje par. Henri Duerink liep een rondje van 56 dus twee boven par. Ton Sie en Gerrit Koggel liepen een ronde van 59 slagen en Gerard Schoot een rondje 60 en zo waren de punten voor het tussen klassement weer verdeeld.

Deze wordt nog steeds aangevoerd door Hans Strijkveen met 142 punten, op de tweede plaats staat Jan van der Vinne met 138 punten en Henri Duerink staat derde met 125 punten, Noël Shannon is nu opgeklommen naar de vierde plaats met 113 punten. Jan Hekman met 96 en Jan Nekkers met 95 punten staan al op flinke achterstand voor de kop posities. Van de achttien gespeelde wedstrijden zijn er zes gewonnen door Hans Strijkveen en Jan van der Vinne en Henri Duerink en Noël wonnen elk drie wedstijden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.