poll alcohol op jongerencampings

De eigenaren van de campings zullen er maar wat druk mee zijn; jongeren die zichzelf niet helemaal meer in de hand hebben doordat vanaf een uurtje of 12 in de middag de biertjes en wijntjes al op het campingtafeltje staan. Zeker met de relatief nieuwe alcoholwetgeving waarbij je eigenlijk pas vanaf 18 jaar mag drinken.

Maar dat ze daar niet zo streng op zijn bij een veldje gevuld met tientallen jongeren, bleek wel toen twee 17-jarigen uit de regio ons vertelden dat ze met gemak iedere dag aan het bier konden op de camping. Want ja, wie komt er nu om het half uur de ID-kaarten controleren bij de tent?

Daarom luidt onze poll deze week: ‘Jongerencampings moeten strenger optreden tegen alcoholmisbruik’. Stemmen kan op onze site.

Pokémon

Afgelopen week stond de poll in het teken van Pokémon Go. Dat moeten we verbieden, stelden we wegens het gevaar in het verkeer. De stemmers bleken verdeeld.

Pokémon Go kunnen we beter verbieden
Eens: 45%
Oneens: 55%

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.