politie zoekt getuige straatroof in raalte

Een (nog) onbekende man beroofde woensdag de bewoner van een woning aan de Beukensingel. De man moest onder bedreiging van een vuurwapen een tas afgeven. Daarna ging de dader er vandoor in een grijze auto, mogelijk een Volkswagen Polo of een Volkswagen Golf.

De politie is druk bezig met het onderzoek. Uit het onderzoek blijkt dat kort voor de beroving, rond 5.45 uur, een kleine blauwe personenauto over de Elzenlaan reed. De auto kwam vanuit de richting van de Acacialaan en reed richting de Deventerstraat.

Ken of ben je de bestuurder van deze auto? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.