politie hekelt racende motormuizen door toeristisch salland

De politie controleerde onder andere op snelheid, inhalen over een doorgetrokken streep en bellen achter het stuur.

Rijbewijs
Twee motorrijders reden afzonderlijk van elkaar 131 en 133 km/u in plaats van 80 op de N35 tussen Raalte en Zwolle. Hier moest de correctie (5km/u) nog vanaf, waardoor zij het rijbewijs nèt behielden.

Een automobilist werd gemeten met 135 km/u. Na correctie is dat dus precies 50 te hard waardoor het rijbewijs wél ingevorderd werd. Ook werd één bestuurder op de N35 bekeurd voor inhalen over een doorgetrokken streep.

Op de Dalfserweg tussen Heino en Dalfsen werd ook op snelheid gecontroleerd. Meerdere boetes werden uitgedeeld voor een te hoge snelheid waarvan één motorrijder met gecorrigeerd 108 in plaats van 60. Anderen reden aldaar ook ruim 100 km/u.

De politie bericht dat met name een aantal motorrijders veel lawaai maakten en met hoge snelheden reden. “De klachten blijken terecht en we zullen dus ook hier blijven controleren”, aldus de politie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.