pokeball met ash ketchup heinose snackbar omarmt pokemon hype

De snackbar aan de Munnikenhof 2 wordt vanaf aanstaande zaterdag namelijk omgetoverd tot een heus PokéCenter. Die term is wellicht nog bekend onder de Gameboy-spelers van vroeger. Een PokéCenter is in het spel een ontmoetingsplek om je Pokémon weer op volle kracht te laten komen.

Opladen
Bij het PokéCenter in Heino is het vooral de bedoeling dat de ’trainers’ zichzelf en hun telefoons opladen. “De zoektocht naar Pokémon en het vangen er van kost veel energie, zowel van de trainers als van de smartphone. Bij ons kun je daarom vanaf zaterdag terecht om gratis je smartphone op te laden en jezelf als trainer op te laden door een lekkere snack te nuttigen”, aldus initiatiefnemers Hanneke en Jeroen.

Ash Ketchup
Om helemaal in de Pokémon-sfeer te blijven heeft Bij Willem zich creatief gebogen over de eigen menukaart. Zo kun je straks een Pokéball met ‘Ash Ketchup’-saus (gehaktbal met ketchup) bestellen of een Staryu (softijs met vijf mini churro’s en aardbeiensiroop).

Het personeel van de snackbar heeft zelf ook de nodige ervaring met Pokémon GO en kan bezoekers dus voorzien van tips.

Er is inmiddels een Facebookpagina online van het PokéCenter in Heino. Hier kan je inchecken om zo te laten weten aan je vrienden en mede-trainers dat jij op dat moment aan het opladen bent. Via Facebook en in het PokéCenter worden ook aantal Ash Ketchum-petten verloot.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.