pikachus en patat pokecenter heino blijkt groot succes

Een succes, zo noemen de initiatiefnemers het PokéCenter Heino. Via een eigen Facebookpagina en berichten in de media hebben ze hun idee dan ook flink gepromoot. Als oplaadpunt – zowel voor de telefoon als voor de trainers zelf – doet de snackbar goede zaken.

“Veel Pokémon-spelers hebben al gebruik gemaakt van het oplaadpunt voor smartphones. En terwijl de telefoon aan het laden was hebben zij zichzelf vaak ook van de nodige energie voorzien”, verwijzen eigenaren Hanneke en Jeroen naar de nodige snacks die worden verorberd.

Uitleg
Het personeel van het PokéCenter heeft al verscheidende klanten gehad die om uitleg vroegen. “Erg leuk was om te zien dat een moeder op zaterdag met haar kinderen om uitleg kwam vragen omdat haar kinderen het spel nog niet helemaal snapten. Jeroen heeft hen van uitleg voorzien en een half uur later stonden ze bij de Pokéstop bij de kerk om Pokéballen te verzamelen en Pokémons te vangen. De moeder vond het geweldig.”

Enthousiast
Elke dag komen er volgens de eigenaren klanten en Pokémontrainers gebruik maken van het oplaadpunt. “Het is erg leuk om te zien en te horen dat het spel zo erg leeft. En de klanten zijn enthousiast over het idee. We krijgen veel leuke reacties.” Ook als je geen Pokémon speelt, mag je natuurlijk de telefoon opladen in de zaak.

Om nog meer Pokémonliefhebbers naar BijWillem te krijgen, worden er ook nog vier Ash Ketchum-petten verloot onder de ‘check-ins’ bij PokéCenter Heino. Dat inchecken kan dan weer via Facebook. De actie loopt tot en met 1 augustus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.