pensionado wat moet ik aantrekken

Wie herinnert zich niet de zinloze bezigheid van shirtje aan en shirtje uit? Oooh, die combi kan echt niet, die kleur valt me tegen, het model flatteert me niet, ben ik overdressed of onderdressed?

Onlangs gingen mijn lief en ik naar een openingsfeest. Ik kreeg van te voren weinig info van hem. Was het deftig? Waar was het? Hij had geen probleem om passende kleding te zoeken, overhemd, jasje, vlotte broek, klaar. Maar ik tobde me suf.

Na veel aarzelingen besloot ik voor zwart, broek en shirt, te gaan. Altijd goed toch? Op het laatste moment trok ik er een lekker, warm, grof gebreid, lang vest bij aan.

Al in de garderobe zag ik het. Alle dames droegen leuke vlotte jurkjes met een colbertje erover. Ze hadden pumps aan. Daar liep ik dan met mijn broek, shirt en outdoorvest op mijn stevige stappers. Totaal fout ingeschat.

Nou ja…eigenlijk ook niet, zij kregen het koud in die hal en ik…………….ik zat er warmpjes bij.

Johanna van den Berg
Uit het leven van een pensionado

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.