pec zwolle versterkt zich met hachim mastour

De 18-jarige aanvallend ingestelde speler kan rechts, links en centraal uit de voeten. Mastour heeft zowel de Italiaanse als Marokkaanse nationaliteit en werd afgelopen seizoen verhuurd aan het Spaanse Malaga.

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: “Met Hachim halen we een talentvolle speler bij de groep, die een podium nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Het feit dat hij als 15-jarige speler al op de bank zat bij het eerste van AC Milan zegt genoeg over zijn technische vaardigheden, alleen heeft talent ook speeltijd nodig om de volgende stap te zetten. Wij geven Hachim graag de kans zich bij ons in de kijker te spelen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.