Home / archiefcentraal / pec zwolle versterkt zich met hachim mastour

pec zwolle versterkt zich met hachim mastour

De 18-jarige aanvallend ingestelde speler kan rechts, links en centraal uit de voeten. Mastour heeft zowel de Italiaanse als Marokkaanse nationaliteit en werd afgelopen seizoen verhuurd aan het Spaanse Malaga.

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: “Met Hachim halen we een talentvolle speler bij de groep, die een podium nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Het feit dat hij als 15-jarige speler al op de bank zat bij het eerste van AC Milan zegt genoeg over zijn technische vaardigheden, alleen heeft talent ook speeltijd nodig om de volgende stap te zetten. Wij geven Hachim graag de kans zich bij ons in de kijker te spelen.”

Lees ook

Vroeger in Salland: een nieuw gemeentehuis

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.