pec overweegt juridische stappen na transfersoap rond tanda

In de Stentor zegt Gerard Nijkamp, technisch directeur bij PEC Zwolle, dat de presentatie van Tanda bij Eagles hem erg heeft verrast. Op 23 juni verkondigde hij nog dat er vanuit PEC een overeenkomst was bereikt met Tanda. “Dit is echt not-done”, aldus Nijkamp.

Volgens de technisch directeur heeft PEC een sterke zaak. De overeenkomst zou zwart op wit staan en mailverkeer met zaakwaarnemer Muaffak Gulcay zou weinig aan duidelijkheid te wensen over laten.

Ook Edwin Lugt heeft al gereageerd op de situatie. Hij stelt dat PEC te voorbarig is geweest toen ze naar buiten bracht dat Tanda zou blijven. Volgens de voorzitter van Go Ahead Eagles was er geen reden om contact op te nemen met de Zwollenaren, aangezien de zaakwaarnemer van Tanda duidelijk had gemaakt dat er nog geen overeenstemming was.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.