Home / archiefcentraal / pc heeten heerst op kringkampioenschappen m dressuur

pc heeten heerst op kringkampioenschappen m dressuur

Met name in de klasse M-dressuur heerste de ponyclub uit Heeten. In de klasse M1-categorie AB werd Benthe Meijerink met Comm’s Forest Dille kampioen. In de klasse M1-categorie DE ging zowel het kampioenslint als het reservekampioenschap naar twee meiden uit Heeten, te weten Maud Lokate met Duc en Lorena Spijkerman met Martijn. In de klasse M2-categorie DE wist Bente Karstanje het kampioenschap voor zich op te eisen.

Naast de successen in de M-dressuur werden Fleur Kogelman (L1-dressuur categorie C) met Fjury en Lara Hekking (B-springen cat. AB) met Planteels Mona ook gehuldigd als kampioen van kring Salland. Daarnaast werd door Mirte Kogelman met Golden Spirit het reservekampioenschap in de klasse B-dressuur categorie AB. Finet van Kooten behaalde eveneens een reservekampioenschap in de klasse L1 categorie AB met haar pony Silver. In de hoogste springklasse (klasse Z – categorie DE) veroverde Bente Karstanje met Uniek het reserve-kampioenschap.

Naast alle kampioenen en reserve-kampioenen hebben een aantal leden ook een startplek op de Regio-kampioenschappen van Overijssel veroverd. Lara Hekking mag eveneens starten in de B-dressuur categorie AB, Machteld Bronkhorst in de L1-dressuur categorie DE en Lorena Spijkerman in de klasse L-springen categorie DE.

De Provinciale kampioenschappen worden verreden op zaterdag 13 augustus te Hardenberg. Ponyclub Heeten zal dar tevens aan de start verschijnen.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.