open toernooi raalter tennisvereniging zeer geslaagd

Door soms hevige regenbuien werd de organisatie, onder leiding van de voortreffelijke toernooileider Hans Falk, genoodzaakt een paar wedstrijden uit te besteden. Tennisvereniging Mariënheem bood spontaan aan daar de nodige wedstrijden te spelen.

Prachtige wedstrijden vanaf speelsterkte 5 werden er gespeeld. En dat het spannend was bleek wel, want veel wedstrijden hadden een derde set nodig. De wedstrijden werden gespeeld met een grote inzet, met volop spanning en emotie en sensationele momenten waar het vele publiek volop van kon genieten.

Ook de deelname van een aantal zeer jeugdige spelers, met veel tennistalent in hun mars was een zeer aangename aanvulling op dit toernooi.

De uitslagen vind je in de bijlage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.