onze man sprinten is de kunst van het wachten

Onze Man doet wekelijks ervaring op bij de CRT. ‘Op dinsdag rijden we het rondje over de Sallandse heuvels. Op de Toeristenweg gaat het er om wie het eerst in Holten is. De eerste klimmetjes blijft het peloton bijeen, niemand is sterk genoeg om de anderen er dan al vanaf te rijden. De strijd ontploft vlak voor Holten, daar is een soort van dubbele klim, met een stijgingspercentage van een kleine 10%. Dan is het de kunst om bij te blijven, om vervolgens in de afdaling naar Holten een schifting te forceren.’

We vragen Onze Man of hij regelmatig wint. Hij is eerlijk: ‘ik weet hoe het moet, omdat ik voor me zie hoe de sterke mannen het aanpakken. Ik ben de wieltjeszuiger, allang blij als ik er in Holten niet afgepierd ben.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.