Home / archiefcentraal / onze man eigenlijk begint de tour vandaag

onze man eigenlijk begint de tour vandaag

Die bergen zijn er dit jaar al vroeg. Vier sprintersetappes hadden we pas, en nu al moeten de klassementsrenners aan de bak. Echt lang en hoog zijn de bergen nog niet, maar in de laatste 36 kilometer moet toch ruim 13 kilometer geklommen worden. Omdat Contador en Porte op achterstand zijn gereden, zullen hun ploegen alles in het werk stellen om andere kanshebbers uit het wiel te fietsen.

Wie zijn de kanshebbers. ‘We zoeken een klimmer met sprintcapaciteiten. Zou Tom Dumoulin dat kunnen?’ vraagt Onze Man zich af. ‘Ik denk het niet’ geeft hij zelf het antwoord, van de Nederlanders acht ik Mollema het meest kansrijk. En verder vrees ik voor Contador en Porte, ze zouden nog wel eens in hun eigen val kunnen trappen, met Froome als lachende derde.’

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.