officiele start woningbouw veldwachter wesepe

Het betreft een blok van vier woningen, die allemaal zijn verkocht. Het plangebied Veldwachter biedt ruimte aan in totaal twintig kavels. Acht daarvan werden ontwikkeld door MAXX Property Development in Wesepe in samenwerking met Vosman. Deze week start ook de verkoop van de andere vier woningen. De verkoop is in handen van Salland Makelaars in Raalte.

Door de crisis was er jarenlang geen koper te vinden voor de bouwkavels in het plangebied. Een conceptuele planontwikkeling door Bouwbedrijf Vosman en MAXX Property Development met kleinere kavels en in een goedkoop prijssegment, is door de gemeente Olst-Wijhe goedgekeurd. Ook Plaatselijk Belang Wesepe kon zich vinden in deze planaanpassing op voorwaarde dat er geen concessies gedaan zouden worden aan de beeldkwaliteit en de uitgangspunten van het bestemmingsplan. Het effect van de nieuwe plannen is een versnelling van de verkoop van de aangeboden woningen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.