Home / archiefcentraal / oefenwedstrijd ga eagles sallands streekelftal

oefenwedstrijd ga eagles sallands streekelftal

De organisatie is zoals gebruikelijk ieder jaar in handen van de Deventer Scheidsrechters Vereniging in samenwerking met het voetbalbestuur en vrijwilligers van de Heetense sportvereniging. Dit alweer voor de 24e keer.

De pupillen van deze wedstrijd zijn Mads Nikamp en Boy Meijerink, beiden spelend in het E1-team van SV Heeten. Het Sallands Streekelftal wordt voor deze gelegenheid gecoacht door Robert Slinkman, hoofdtrainer van SV Overwetering, samen met zijn assistent Bjorn Rutten.

Lees ook

Herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen van start

DALFSEN – De werkzaamheden aan het voorplein van het gemeentehuis van Dalfsen zijn op 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.