obalo opent een tweede vestiging in raalte

Obalo bestaat al bijna 14 jaar en heeft in de loop van de jaren al veel leerlingen geholpen. In eerste instantie waren dat vooral leerlingen van het basisonderwijs in een groot deel van Salland. De laatste jaren kwam er steeds vaker de vraag om hulp aan oudere leerlingen.

Veel pubers op het voortgezet onderwijs weten niet zo goed wat ze met hun huiswerk aan moeten en hoe ze moeten leren voor hun proefwerken. Als het je niet komt aanwaaien, of als je je eerder nooit echt hebt moeten inspannen om iets te leren, dan heb je soms een steuntje in de rug nodig.

Tweede vestiging
Obalo groeit uit haar jas en er is behoefte aan een tweede vestiging, speciaal voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Obalo XL biedt in de nieuwe praktijk studiecoaching ,huiswerkhulp onder toezicht, met begeleiding en rustige werkplekken om zelfstandig te werken. Verder worden individuele begeleiding en verschillende cursussen  gegeven en kan er zo nodig onderzoek worden gedaan naar onderliggende oorzaken.

Studenten van het mbo, hbo en universitaire studenten kunnen ook bij Obalo XL terecht. Zij lopen soms aan tegen een gebrekkige basiskennis van het rekenen, spellen of Engelse grammatica en dat kan gevolgen hebben voor toelating of overgang.

Nieuwsgierig geworden? Kom een kijkje nemen tijdens het open huis. Obalo XL trakteert met een openingsactie die geldig is tot 15 september.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.