nieuw heeten op zijn kop tijdens bouwvakfeest

Na de opening, waarvan alleen prins Dave en een paar helpers weten wat hoe deze zal worden, barst het feest los met de ‘Hek ’t Lef Show’. DJ Sander Scheperman zal er daarna voor zorgen dat niemand stil blijft staan, niemand naar huis wil en niemand ook maar iets van de rest van het feestweekend wil missen. 

Ramvolle zaterdag afgesloten met Swingnight door DJ Jarnoo
Zaterdag 20 augustus staat ramvol activiteiten. Na een heftige vrijdagavond begint het gelukkig pas om 11.00 uur. Levend tafelvoetbal, het Hekk’n Darttoernooi en een oldtimer brommertocht bij de start van de dag. Vanaf 12.30 uur elastiekvoetbal en vogelschieten. Eén van de hoogtepunten van het weekend staat om 17.00 uur gepland, de ludieke veilingshow. Ongelofelijke bedragen voor de gekste veilingitems, dat wil je niet missen. 

Voor de avond moet je zorgen voor losse heupen. ‘It’s all in the hips’ tijdens de ’60 to 00’s Swingnight in Black & White met DJ Jarnoo. 

Endurocross, Jannes en Daredevils party-band op zondag
Op zondag een primeur voor Nieuw Heeten, Salland en de rest van Oost-Nederland, de endurocross. Het wordt een spectaculair en professioneel evenement met een mix van enduro en cross. De deelnemers variëren van amateurs tot aan de Nederlandse en zelfs Europese Endurotop. Kijk het filmpje onder het artikel voor een spectaculaire impressie.

Na zoveel geweld buiten is het tijd om de tent in te gaan. Jannes, volkszanger nummer 1, komt vanaf 15.00 uur de tent op zijn kop zetten. Of dat hem lukt? Kan niet anders! 

Vanaf 20.00 uur knalt de Daredevils party-band er flink in om iedereen nog maar weer eens in actie te krijgen. De avond wordt afgesloten door DJ Sjors. 

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/EMdLiXwU9yQ”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.