nachtconcert magre and magre in whzh

Er zullen o.a. de volgende werken worden gespeeld: Overture van W. Magré, Ps. 62 van L. van der Steen, Ik zal er zijn van A. Roest, Johannes de Heer medley van W. Magré, Passacaglia van R. Lovland, What a wonderful world van G. David, Liefde van later van J. Brel, Fliegermarsch van H. Dostal, Feuerfest polka van J. Strauss, Skyfall van A. Adkins, De Fabriek van R. Bos, etc.

Wim Magré zal een orgelimprovisatie ten gehore brengen en Wilbert Magré een vleugel-improvisatie.

WIM MAGRÉ, ORGANIST EN DIRIGENT
Wim Magré (1962) musicus te Elburg, ontving zijn eerste muzieklessen aan de muziekschool te Elburg. Daarna studeerde hij orgel bij Willem Hendrik Zwart ,organist van de Bovenkerk te Kampen. Verder bekwaamde hij zich aan het Conservatorium te Zwolle waar hij hoofdvak orgel studeerde bij Dorthy de Rooy. In 1989 studeerde hij hier met goed gevolg af. Als organist is hij verbonden aan de Grote of St. Nicolaaskerk te Elburg en de Alle-Dag-Kerk (Engelse kerk aan het Begijnenhof) te Amsterdam.

Hij maakte vele orgel CD’s op bekende Nederlandse orgels in onder andere: Elburg, Kampen, Bolsward, Den Haag en Apeldoorn. Verder werkte hij mee aan tweetal orgel DVD’s in de Bovenkerk te Kampen. Ook maakte Wim Magré een zestal tournees naar de VS en Canada.
Verder is hij dirigent van verschillende koren op de Veluwe van onder andere het Elburgs Mannenkoor O.B.K., gemengde koren in Oldebroek, Doornspijk en Ermelo en een kinderkoor op Urk.

Samen met zijn zoon Wilbert op de vleugel geeft hij onder de naam: “Magré & Magré in concert” diverse optredens in het land. Als concertorganist is hij regelmatig te horen op de prachtige orgels in Nederland.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: staging2.wimmagre.nl

WILBERT MAGRÉ
Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle. Op 8 jarige leeftijd begon hij aan de A.M.V. cursus op de muziekschool in Nunspeet die hij met een diploma heeft afgesloten. Tijdens deze tweejarige cursus begon hij zijn eerste pianolessen bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde waar hij tot op heden nog steeds bij studeert.
Samen met zijn vader Wim Magré geeft hij onder de naam: “Magré & Magré” diverse concerten in het land op orgel en piano. Tevens hebben de heren Magré ondertussen al vele CD’s samen opgenomen.

Ook heeft de jonge musicus al concertreizen gemaakt naar Parijs (2010), Berlijn (2011), Praag (2012) en Wenen (2013). Hierbij was hij begeleider bij het Gemengd Koor Groot Veluwe.
Vanaf september 2013 is Wilbert ook een koor begonnen in Nunspeet met meiden/dames tussen de 15 en 35 jaar waar hij gelijk bij de eerste repetitie 50 meiden/dames bij elkaar wist te krijgen.

Regelmatig is hij al te horen op concerten, zangdiensten of als begeleider bij koren.
Kijk voor meer informatie op: staging2.wilbertmagre.nl

Vanwege de belangstelling voor het concert is het gewenst vooraf te reserveren op tel.nr.
0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt Euro 15,00 p.p. incl. koffie/thee met een koek en een drankje en hapje na afloop.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.