mysterieuze straatroof raalte in beeld politie zoekt getuigen

De overvaller heeft waarschijnlijk de man op staan wachten toen hij in alle vroegte met het geld naar zijn auto liep. De beroving is gefilmd door een bewakingscamera en die beelden zijn via Onder de Loep van RTV Oost naar buiten gekomen. 

Grijze VW Golf of VW Polo
Vermoedelijk is de straatrover geholpen door iemand die een stukje verderop in de Elzenlaan stond. Na de straatroof komt een grijze VW Golf of VW Polo met opvallende velgen en geblindeerde ruiten door de straat rijden.

De auto rijdt stevig door in de richting van de Deventerstraat en de Westdorplaan. Wie heeft de auto zien rijden? Wie weet waar de auto heen reed? Mogelijk is de auto ergens gedumpt of staat die ergens geparkeerd.

Mogelijk weggereden in gestolen auto
De dinsdagavond voor de beroving, dinsdag 12 juli, is in Zutphen een grijze VW Golf gestolen. Het is goed mogelijk dat die auto de volgende dag in Raalte is gebruikt bij de straatroof. Wie weet meer over de diefstal van de auto in Zutphen?

Wie waren passanten in Suzuki en Jeep?
Kort nadat de grijze Golf of Polo op woensdagochtend 13 juli om 05.45 uur aan Elzenlaan passeerde, reden er ook een blauwe Suzuki en een witte Jeep voorbij. Wie zaten in die auto’s? Mogelijk zijn dat belangrijke getuigen. Laat het weten als u meer van de straatroof weet!
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Onderstaande de beelden:
[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/KfHWqy-n8yc”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.