muziekestafette heino heeft programma rond maar financiering niet

De Open Muziekestafette vindt plaats in de Nicolaaskerk in Heino. Even na 14.00 uur wordt vrijdagmiddag 7 oktober gestart met het Groot Salonorkest ‘Happy Days’ uit Zutphen. De afsluiting zal zijn op zaterdagavond rond 21.30 uur door het Orkest van de Muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino.

Voor de komende muziekestafette zijn maar liefst 63 aanmeldingen binnen gekomen. Een aantal van 55 zijn er dus geplaatst. Daarbij zitten acht nieuwelingen.

Problemen
Financieel is er overigens steeds meer een probleem. “Hopelijk komt er nog een bijdrage van Prins Bernhard Cultuurfonds”, stelt de organisatie. Op een provinciale of gemeentelijke bijdrage hoeft de Open Muziekestafette ook dit jaar niet te rekenen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.