mozes and the firstborn en night beats naar koele koele

Mozes and the Firstborn werd in 2010 opgericht en een jaar later bracht de band de ‘I Got Skills’ EP uit dat ze geen windeieren legt. In maart 2013 debuteert Mozes and the Firstborn met het gelijknamige album. Daarna toeren ze twee jaar lang de wereld rond. Het afgelopen jaar gebruikte de band om aan nieuw materiaal te werken en de batterij weer helemaal op te laden voor het volgende avontuur. En dat nieuwe avontuur begint op 2 september met hun nieuwe album ‘Great Pile of Nothing’.

Uit de Verenigde Staten komt de psychedelische rockband Night Beats over. De band heeft inmiddels zijn derde album ‘Who Sold My Generation’ uitgebracht en op het album wordt op ongekende wijze een mix van psychedelica, rock, blues en surf gemaakt. Live groeien shows uit tot een broeierig en zweterig geheel. Perfect voor Koele Koele.

Uiteraard zal Bökkers ook spelen op hun eigen feest. In een moordend tempo werden festivals als de Zwarte Cross en Eurosonic Noorderslag, poppodia als Paradiso en Hedon en feesttenten door het hele land he-le-maal plat gespeeld, dit jaar gaat de teller over de 100 optredens heen. En dat is niet zo gek, want wanneer deze heren de bühne betreden weten ze altijd spektakel en feest te brengen. Op Koele Koele zal dus een geoliede rockmachine op het podium staan die de ‘Koele’ compleet op de kop zal zetten.

Koele Koele was vorig jaar in de voorverkoop al compleet uitverkocht met 3000 bezoekers en draait om drie ingrediënten: koele bands, koel bier en hete barbecue.

Kaartjes kosten €20 (excl servicekosten) in de voorverkoop. Tickets koop je via de website, staging2.koelekoele.nl, of via de lokale voorverkoopadressen. Locatie is de zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg. Aanvang 19.00 uur tot 1.00 uur. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.