meester jan timmer van de horizon met pensioen

’s Ochtends werd hij door zijn klas opgehaald in een grote huifkar. In de versierde kar zat hij tussen zijn leerlingen, dat is de plek waar Jan zich de afgelopen jaren het prettigst voelde. In de klas, tussen de leerlingen. Hij hield vooral veel van verhalen vertellen, maar ook muziek maken en zingen met de kinderen deed hij erg graag. Zoals het een echte leraar betaamt pakte hij vaak zijn blokfluit om een paar noten van het liedje mee te spelen, waarna hij als een echte dirigent voor de groep ging staan.

Vrijdag 8 juli wachtte er voor meneer Jan een warm onthaal op het schoolplein. Alle leerlingen van SBO de Horizon zongen het schoollied, dat speciaal voor deze gelegenheid aangepast was. Na het ontvangst hebben alle groepen voor meneer Jan een stukje opgevoerd. ’s Middags was er tijd voor een goochelaar. Zowel meneer Jan als de kinderen waren erg onder de indruk van zijn magische trucs. Later op de middag was er een receptie, waarin hij met oud-collega’s herinneringen kon ophalen. De dag eindigde met een gezellig samenzijn met collega’s. Hierbij werden mooie woorden gesproken en gezongen.

Jan sloot vandaag een prachtige loopbaan van 44 jaren af! Hij heeft altijd met veel passie en betrokkenheid gewerkt. Zowel als onderwijzer, directeur en de laatste jaren als leerkracht in het Speciaal Basisonderwijs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.