martin houdt raalte noord schoon

Martin: “Ik vind het niet zo’n mooi gezicht al die rommel langs de kant van de weg. Het werd de laatste jaren ook steeds meer, met name langs de fietspaden en dat ergerde mij.”

Martin is bij de gemeente langs geweest of ze hem wat konden ondersteunen met deze actie die hij geheel vrijwillig doet. Nu loopt Martin elke week met een bolderkar, een knijper en de vuilniszakken om het achtergebleven vuil op straat in Raalte-Noord op te halen. Het meest loopt hij de routes langs de fietspaden, maar Kruispunt Bos, de Texaco in Noord en het kanaal richting Lemelerveld zijn geen onbekend gebied voor hem.

Martin: “Ik vind het leuk om te doen. Het is ook goed om te horen, dat mijn werk gewaardeerd wordt door de mensen. Daarbij is het gezond om in de buitenlucht te lopen. Dat doet mij goed!”

De volle vuilniszakken kan Martin in de grote kliko’s van de gemeente gooien, die in Raalte-Noord staan. En tussendoor heeft Martin ook goede contacten met de mensen die in de plantsoenen aan onderhoud werken. “Die laten ook merken dat ze mijn werk waarderen. Dat vind ik natuurlijk hartstikke fijn!”

Nog een wens? “Ik hoop natuurlijk dat steeds meer mensen het vanzelfsprekend gaan vinden om het vuil direct in de vuilnisbakken te gooien.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.