Home / archiefcentraal / lierderholthuis geniet van feestweekend

lierderholthuis geniet van feestweekend

Vrijdagavond was het buiten vochtig, maar binnen was het warm en supergezellig met Bökkers. Hun muziek afgewisseld door sessies met DJ André Nijman.

Zaterdag startte de dag met de optocht van de kinderen, voorafgegaan door Muziekvereniging Salland. Daarna opende burgemeester Dadema samen met Dennis Hilgenkamp, voorzitter van de feestcommissie, de ‘kermis’. De burgemeester vroeg en kreeg een luid applaus voor alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de organisatie van dit weekend, voor en achter de schermen. Een bomvol programma, die zaterdag: een kindercircus, de dorpslunch, de zeskamp, de dorpsbbq en de veiling. ’s Avonds was er weer een gezellig feestje.

De zondagochtend vroeg vertrokken de fietsers voor de Heikera fietsroutes en in de tent was er een sfeervolle oecumenische kerkdienst, gevolgd door een bingo voor jong en oud. De middag was gereserveerd voor de Trekkerslep, met ronkende trekkers en een enkele plensbui. Als afsluiter was ergezellige muziek in de tent en een lasershow.

Dorpsfotograaf Theo Keizers was erbij. Zijn foto’s vind je hier.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.