landstede neemt afscheid van volledige directie

De wissel is het gevolg van een interne herschikking van directies binnen Landstede Groep waarbij het aantal directeuren is teruggebracht en er per vestiging één eindeverantwoordelijke directeur is. Gerrard Vinke was al directeur binnen Landstede MBO, bij een aantal opleidingen in Zwolle. Sjoerd Ganzinga was het voorbije studiejaar directeur in Harderwijk, daarvoor was hij al directeur in Raalte.

Yvonne van der Heijden
Landstede Welzijn gaat per 1 januari 2017 onderdeel uitmaken van De Kern, onderdeel van Dimence Groep. De naam Landstede Welzijn verdwijnt, maar de activiteiten gaan onder een andere naam gewoon door op de bekende manier en met de vertrouwde gezichten. Yvonne van der Heijden, die het welzijnswerk ook wel “het voorveld van de zorg” noemt vanwege de preventieve werking die het heeft, gaat haar passie voor dit werk straks inzetten onder de vlag van De Kern.

Evert Helfferich
Evert Helfferich wordt op Windesheim in Zwolle docent Economie binnen de lerarenopleiding Economie. Als zodanig gaat hij zich bezighouden met de verzorging en ontwikkeling van het onderwijs, alsook met de coaching van studenten. Hij vindt dit een goed en logisch vervolg van zijn carrière: “Het is mooi om wat ik heb geleerd in de voorbije jaren, nu te kunnen doorgeven aan jonge docenten.” 

Richard van der Molen
Richard van der Molen wordt in Zwolle adjunct-directeur bedrijfsvoering bij Landstede Sport & Bewegen, het Thomas a Kempis College en het Centre for Sports & Education (CSE). Richard ziet het als een voorname missie in zijn nieuwe werk om een solide verbinding te leggen tussen sport en bewegen enerzijds en zorg en welzijn anderzijds.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.