landgoed old heino houdt open dag

Bij aankomst kunnen bezoekers van de open dag een heerlijk kopje koffie of thee met petit four nuttigen in  restaurant ’t HoogeHuus. Daarna is er gelegenheid om samen met een medewerker diverse type bungalows te bezichtigen, die aangeboden worden voor de toeristische verhuur.

Ter afsluiting van de rondleiding krijgen bezoekers in restaurant ’t HoogeHuus een kopje soep met brood aangeboden. En kunnen zij een informatiepakket meenemen over de huurmogelijkheden op het bungalowpark.

Iedereen – met of zonder zorgvragen – is van harte welkom op 9 juli. Men hoeft zich niet aan te melden voor de open dag. De volgende open dag staat gepland op zaterdag 20 augustus. Het adres van Landgoed Old Heino is Zwolseweg 71A, 8141 EA, te Heino.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via T 088 – 328 00 40.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.